7 bulan

Hai mommies. Sejak nk masuk 7 bulan ni perut sy makin besar dan slalu sgt mengeras jee. Baby bergerak rasa siket2 je xrasa macam 5 -6 bulan dlu kuat rasa dia gerak. Normal ke

2 Balas

Baby berpusing kepala ke bawah..sy pnah jadi Masa 27 weeks..BBY mengeras n gerakkn x ckup pn 10x. Ptg tu p hospital terus kna tahan ward..ngatkn BBY nk kuar dah..mlm tu dokt wat scan dgn ctg elok je dia aktif...sampai mama nk tdo pn ssh😂😂😂... alhamdullilah now safe dlm my tummy for 30 week..dokt nasihatkn byk rehat..mama jgn tlalu aktif..n jga pemakanan..kadang punca angin pn bleh buatkn BBY mengeras..tapi klu muskil.. better p hospital..dokt x marah pn..gtaw kta risau..

Baby membesar sis..so ruang pun mkin terhad..