baby kick

hai momies semua..nak tnya momies yg berpengalaman semua..sy baru masuk 35weeks..sebelum nie bby tendang kuat dlm perut..kdg² nampak perut bergegar..rase senak..slalu bergerak²..malam² pon aktif..tp sejak masuk 35weeks ni..bby bergerak and tendang dah x macam dlu..sekarang lemah lembut je..tp kiraan still lbh dr 10kali..malam² still gerak tp tak aktif mcm dlu..tu perkara biasa ke atau tak?

1 Balas

dah sempit agaknya dalam tu sis...ruang xbanyak sgt. sebelum ni dia seronok duk somersault dlm tu 🤣