Lepas bersalin baru 2 bulan

Hai mommies , saya nak tanya . ada tips tak nak rawat keputihan . dulu masa pegnant xbanyak pun keluar keputihan . lepas habis pantang ni banyak betul keluar . kadang ada sampai keluar warna dah kuning nak ke hijau macam tu , sape ada tips blh kongsi tak . tengss

2 Balas

Cek dengan doktor sis. Kalau ada infection doktor akan bagi ubat insert. In Shaa Allah boleh kurang. Makan pun kena jaga. Elakkan makanan & minuman manis.