Keputihan hijau

Hi mommies. Sorry gambar agak kurang menyenangkan sikit. Saya nak tanya, normal ke ye keluar keputihan macam tu? First keluar keputihan warna macam tu time 17/6/23. Lepastu keputihan saya back to normal means okay. Cuma semalam dan harini dia keluar balik warna macam tu. Keputihan tu tak berbau. Cuma warna je hijau camtu. Ada mommies yang pernah keluar keputihan mcm tu tak? Btw saya dah 24 weeks. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

Keputihan hijau
5 Balas

samalah saya dri preggy 25w byk sikit kluar sma mcm wrna sis xgatal n berbau wrna kuning hijau skit skrg 28w kk da amik sample keputihan tpi result blm kuar smpai skrg.

10mo ago

Saya pun dah ambil sampel keputihan. Tengah tunggu result juga 🥹 KK cakap dalam 1 minggu dah boleh keluar resultnya.

kalau inform doc kt KK, dorg Akn amik sample Guna muncung itik kt bawah tu utk cek lebih details. biasa Kalau kerap keluar n gatal, Dr bagi ubat Suh masuk dalam faraj

10mo ago

Betul sis. Kena tanya Dr. Saya pun haritu bagitau Dr kk dan dah buat ujian pap smear tu. Thankyou btw sis 💛

same laa saya . baru 7weeks.. mula2 kuning2. tpi kdg2 je ada. tk gatal. skrg ni beku ijau2 pulak. esok la bru nk tnya dr knp

10mo ago

Betul sia. Nanti cuba tanya Dr. Saya dah inform Dr kk and dah buat ujian pap smear tu.

saya pun macamni, minggu depan baru nak pegi kk nak tanya dr

10mo ago

sakit tak awak?

pergi klinik bagitahu doktor

10mo ago

Dah sis. Saya pun haritu bagitau Dr kk dan dah buat ujian pap smear tu. Btw thankyou sis 💛