Keluar Keputihan Hijau

Hai moms, nak tanya saya baru td keluar keputihan warna hijau banyak betul. Sebelum ni ada jugak, tp tak banyak mcm ni. Normal ke atau apa ya? #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

Keluar Keputihan Hijau
1 Balas

Pergi kk sis buat test, sbb takut gbs .. dlm pd masa yg sama bykkan minum air putih, n kurangkn makanan manis

6mo ago

bagitahu nurse yang check tu, nanti Dr akan ambil sample keputihan untuk test ada bakteria Step B (GBS) tak. GBS ni bahaya untuk baby nak lahir nanti