BLEEDING ATAU AIR KECING?

Hai mommies. Saya nak masuk 4bulan. Nak tanya. Ini apa ye? Air kencing ke? Kenapa warna mcm campur bleeding? Atau saya salah tengok?

BLEEDING ATAU AIR KECING?
7 Balas

terus ke klinik.moga xde apa2 yg setrius berlaku..sy ms gugur kandungan pertama ms usia kandungan 20 w mula2nya keluar mcm ni la..lepas tu makin byk dan last skali bleeding n gugur(dlm ms seminggu drp keluar mcm ni)

7mo ago

pergi..dibekalkan duphastton tp xde rezeki

Boleh jd ketuban kalau sis tak perasan benda tu leaking. Kalau kencing kita boleh rasa. Ketuban keluar sendiri

kalau air kencing berbau. xpe cuba pantau. kalau still berlarutan pergi hospital

Mungkin cecair drp keputihan..

Sis pakai pantiliner ke?

sis ad keputihan ke sblm ni?

Keputihan kot..