Bleeding bercampur lendir

Hai. Semalam saya bleeding sedikit campur dgn keputihan and pagi tadi pon saya bleeding sedikit masa nak kencing. Pergi klinik doc cakap suruh bed rest je. Nak tanya ada chance tak pregnancy ni berjaya? Saya sedih and risau sgt2. Kandungan baru 6w

2 Balas

Klau scan kantong masih cantik elok in sha allah sis.. Sy pon bleeding lebih 5hri dah.. Smlm check up alhamdulillah kantong cantik n membesar sikit dah.. Doc kate kdg ad org mase janin nak lekat pon die mmng akan bleeding cume die jgn bleeding yg terlampau bnyk.. Itu kene teros ke hospital.. Sy lepas 5day mkn ubat kuat rahim.. Check up smlm masih bleeding just sambong ubat lagi 3day.. Klau masih ad kene sambong lgi ubat nye.. Tp scan awal bulan nnti sbb smlm scan semua elok lagi.. Syukur alhamdulillah..

2y ago

Saya 6w scan mmg xnampak kantung lg sis. Cuma saya bleeding sikit2 spotting. Nak mtk duphaston pon doc xbg sbb kantung xnampak lg. kena dtg lg seminggu utk scan. Doakan kandungan saya tau sis 🥹

Jangan pikir banyak sis, doa yang baik baik, semoga baik baik sja

2y ago

Terima kasih sis 🥹