hi mommies

Nak tanya,dha nak masuk 8 weeks kenapa ad bleeding sikit ea?#ingintahu #firstmom #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

hi sis. biasa kalau ada bleeding sikit ada 2 kemungkinan. satu, mgkin baru masuk fasa penempelan. tp tu pun warna brown spotting bukan fresh blood ya. kedua, kemungkinan ancaman keguguran. yg ni plg bahaya. kalau sis merasakn sakit d bawah perut beserta dgn brown spotting & fresh blood cepat² pergi klinik jumpa doktr. bkn mau takutkn (minta djauhkan ya) sbb kalau baby x jd ia akan jatuh on week 8 bfore masuk 3 month. apa pun sila jumpa doktr kalau bleeding brterusan beserta sakit. smoga dpermudahkn urusan sis🥰

1y ago

okay thnkyouu kak atas info