Assalamualaikum ...nak tanya anak Sya baru 4 bulan ...tapi kenapa air kencing ank Sya warna oren?

Siapa2 tahu pasal air kecing warna nie .. bhya ke tak warna air kecing warna oren????

Assalamualaikum  ...nak tanya anak Sya baru 4 bulan ...tapi kenapa air kencing ank Sya warna oren?
1 Balas

boleh jd terlalu kurang air. harap puan dh bawak gambar ni & bayi puan periksa dgn doktor. x pasti dehidrasi atau x tp mmg x boleh biar lama2 nnti effect dkt saluran kencing pulak. sy doakan xde apa2 yg serius & segera kembali normal