Ubat Zincofer

Hai mommies. Saya nak bertanya. Ada tak yang alah dengan ubat zincofer. Maksudnya, kalau makan zincofer, akan jadi muntah2 dan tak sedap badan? Kalau mcmtu perlu teruskan makan atau stop dan tukar ubat?

2 Balas

Sy mkn jd muntah...doc ckp xsesuai bgtaw...tp sy cuba ubah masa mkn ubt tu..memula mkn awl pg...sbb tu muntah kot...sy mkn wktu mlm nk tdow..bru ok..minum dgn air oren...

🙋 lepas amik zincofer akan muntah. So solutionnya saya tukar waktu mkn. Saya mkn sebelum tido