GBS -first time mummy

Hai mommies, saya detect gbs awal pregnancy, skarang dh masuk 2nd trimester. Baru2 ni ada doc kasi masuk ubat insert bawah, kemudian next day pagi bila bersin keluar keputihan yang banyak. Kind of worried. Adakah ini side effect lepas amik ubat insert tu? Kindly advise..tq

2 Balas

klau ikut apa yg pegawai farmasi terangkan masa bagi ubat. memang akn kluar byk & pesan suruh pakai pantyliner. then nanti sisa ubat insert tu akn kluar balik jugak dlm keadaan hancur..

saya pn xpasti. sis ada refer doc x lpas amik ubat tu?