mummy ada pengalaman tak insert ubat dalam missv? keputihan. boleh sharekan tak pengalaman mommy?

harini i pergi appoiment result urine mmg takcantik ada keputihan dan dah swab just takdapat keputusan lagi. doc ada bagi ubat insert CANDIGO just dapat pill takdapat yg insert tu farmasi mmg takbagi tahu cara nak guna. dan i firsttime taktahu nak pakai macam mana dan side effect ubat tu macam mana. please jangan kecam. #firstmom #SeriusTanya

1 Balas

sy pernah insert 2 kali ubat tu sbb kputihan bnyk sngt . dia xda side effect ape2. cuma lps kita insert tu pastikan pakai pantilainer sbb nnty ubat tu bawak kluar kputihan kita . Nurse ckp cara pakai dia . kena baring .. masukkn pakai tangan je . jgn masukkn pakai alat dia.. sbb kita tgh prgnant, masukkn jgn dalam sngt.

2mo ago

baik sis terimakasih