Keputihan 34weeks

Hi mommies. haritu masa 28weeks sy pergi pac, doc ada ambil sample keputihan & result -ve gbs. sy diberi antibiotik (pil) & ubat insert dari bawah. skarang start 34weeks keputihan ada balik, lendir jernih takde warna. bila mcm ni boleh jadi ada gbs tak? ke memang masuk 34w akan ada keputihan mcm tuu? #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

keputihan ni normal time pregnant. boleh berulang. kalau keputihan tak gatal, tak berwarna, inshallah bukan gbs. sebab gbs ni keputihan yang gatal, warna kuning/hijau. kalau tak selesa, masa checkup bagitau doktor mintak ubat insert lagi.