Air kelapa

Hai mommies... saya dah 15 weeks sekarang and teringin sangat nak minum air kelapa. Boleh ke minum dalam usia kandungan sekarang?

14 Balas

Blh tpi lau better mnum dh msuk 7 bln keatas. Sbb air klpa ni tkot boleh buat bukaam bwh kita ni.. Ade bnyk kes yg ggur sbb mnum awl air klpa. Tpi ade gk org mnum dri awl sbb dia srasi..

5y ago

Betul2. Tadi ada orang tu cerita isteri dia 6 bulan teringin nak minum air kelapa. Pastu isteri dia malam tu dah sakit lain macam , lupanya baby nak keluar snagat dah. Jalan tak bukak lagi. Sy pun tak jadi nak minum