air kelapa

kalau kandungan dah 25 minggu 3 hari boleh minum air kelapa ke ? sebab dah lama teringin nak minum air kelapa .

2 Balas

saya dari awal mengandung sampai skrg mnm air klpe. sy rujuk dgn dktr mse awl mngndung aritu dktr srh sy cuba secawan dulu. xde ciritbirit, sakit perut, munth2 boleh trskn mnm tp klau sebaliknya bermkne bdn x sesuai mnm air klpe kne stop mnm dulu. #28Nov20  #TAPSuperMoms

Boleh je sis.. Air klapa elok.. Tp kalo lpas mnum rsa xsdap bdan stoplh dlu mnum.. Tkot xssuai k ap