Boy or girl?

Hai… ni boy ke girl ye? First baby.. excited nk tau… last week scan nmpk mcm ni…

Boy or girl?
62 Balas

kalau mcmni ? . sbb fes bby girl scan klinik yg sama xde rupa mcm ni hehehe . nmpk rata je xde bulat2 gituu .. kalini scan weeks yg sama klua gituuu heheeheh .. orng jata kalau payung boy .. kalau sorok girll ..

saya punya dia taknak tunjuk..walaupun dah 37minggu 😢dah berapa kali sudh scan gitu jugk .. nampknya terpksa lah saya beli baju untuk baby unisex punya.. 😓first baby

Sama saya sis. Haritu scan macam tu jugak. Dokto cakap lelaki. Tp saya tengok tak de pulak burung nya. Saya pon confuse. Nampaknya kena tunggu baby lahir baru tahu jantina 😆

2y ago

nie sama mcm sya la nie msa firts scan dkt swasta ckp boy tpi x nmpak brung sbb 2 ank sblum nie boy....bila dh bsar skot scan kk doc ckp girl

klau boy biasanya mcm ada titik kiri kanan lepas tu titik yg ketiga mcm terkeluar sikit tu be boboy nya...biasa laki mmg jelas kelihatan kalau scan

sya ank no 3 scan bru nie...sebijik mcm scan sis nie tpi doc ckp boboy tpi tnjuk dkt org ckp girl 😅😅😅

2y ago

sya yg last scan 33 weeks doc ckp girl tpi x tau la btul.kew x hrap ada la rzki...bulan dpn nk kluar dh bby ye huhuhu...amin mekasih 🥰🥰🥰

prempuan kali. tiada burungnya kluar 🤭

macam girl , girl bentuk macam burger 🤣 , kalau boy mmg nampak pistol dia tu

girl . buyong tk nmpk . baby sy tiga² boy . tiga² buyong jelas😂

Gugurl tu 🥰 tahniah semoga lahir dgn sihat & comel 🌸

Girl ni nmpk burger.. klu telur nmpk bulat ..