baby sonsang

Hai mommies.. Pagi ni emosi sedih sikit... Pegi scan kepala baby masih x di posisi btl + air ketuban ngam2.... Doc ckp kena pantau air ketuban.. Skrg 34 mggu 4hari.sy risau mmg kena caesar la ni klu masih xpusing... Aduhai ade ke mommies2 sama cm sy.... Need support..

2 Balas

Sis bnykkn wt senaman sujud slma 15mnt ..pht bnykkn doa..sy pun cm sis tp sejk wt exercise bby dh ok

Awk masa tu da bpe mggu ya.. Huhu.. Risaunya tu nk buat kje pun berpikir pasal baby