minum ais

Hai mommies, okay je kn kalau pregnant minum ais, kunyah ais n kerap minum milo? anyone ada pengalaman? if dont mind to share it. ?

2 Balas

hye sis.. sy dlu preggy anak ptma pown tiap mlm sblm tdo msti kna kunyah ais...😂 oke je sbnr nye... tp klu mcm mnum milo 2 kna kurg kn sbb milo kn manis...😊

5y ago

owhh okay. thanks. risau juga dengar org dok ckp2. hehe. milo dh kurang sikit

Dlu sy mcm tu la, ais je, milo mmg fav, alhamdulillah ok jer baby

5y ago

alhamdulillah. thanks. 😊