SUKA MINUM YG SEJUK/BERAIS

Assalamualaikum. Sejak masuk trim 2 ni, sy suka sangat minum minuman berais. Especially, milo ais. Boleh dikatakan, sy kerap minum milo ais. Kalau keluar mkn luar pn, sy akan order milo ais atau bandung ais. Bhya ke utk kndungan? Sy takde gdm.

2 Balas

eh sama. saya pun suka minum milo ais time pregnant ni 😆 tapi kena control ya takut sangkut gdm. atleast sehari sekali je dah okay. and banyakkan minum air kosong

1y ago

Kann. Tak tahan tgk milo ais😄😂. Btl jugaklah, kena kawal. Lps mnum tu, mmg sy bykkn mnum air kosong. Elak dr sngkut gdm. Tq sis🥰

Minum berais okay je. Cuma intake minuman manis tu kalau boleh jangan terlalu kerap.

1y ago

In sha Allah, terima kasih sis🥰