Details Scan /scan O&g

Hai mommies.. Nk tnye.. Buat details scan selalu weeks kebape ye boleh buat.. Sy dah weeks ke 20..

10 Balas

Alhamdulilah semalam saya dah buat.. Klinik minta 24 weeks.. Lastly pg pakar maternity.. 20 weeks dh blh bt.. Alhamdulillah bby sihat. Tq semua..

Kt tempat saya start 18w hingga 26w ja boleh buat detail scan.. Saya pon dah booking utk bln depan 12/7 (21w5d).. Now baru 18w 🤗

Penah tanya klinik yg sesuai utk buat detail scan antara starting weeks 18-25 weeks..

boleh buat dh tu..slalu dlm 18-24weeks..sya pn tnggu 20w bru nk g buat😁

Ni kat klinik dr Asmah.. Sungai Petani Kedah.. 😊

dh boleh buat detail scan. saya phn 20w dh buat

Masuk 2 trimester dah boleh scan

dah boleh dh tu 🤗

Saya buat 24weeks.

22w ke 27w