Details Scan

Hai mommies.. Nk tnye.. Buat details scan selalu weeks kebape ye boleh buat.. Sy dah weeks ke 20..Sbb ade call klinik swasta.. Dia suh bt 24-28 minggu.. Sbb sy ade baca artikel dlm nie.. Sebaiknya weeks 18 hingga weeks 22.. Huhuhu

9 Balas

Saya baru settled buat details scan last week (21 weeks). Doctor cakap boleh buat dari 18 - 24 weeks. Kalau buat awal or lambat kemungkinan susah nak scan sbb baby terlalu kecik or dah besar.

Ikut klinik jugak . Klinik yg saya scan tu 18-28 weeks . Tp seeloknye pegi awal sbb dh besar susah sikit . Saya scan pn masa 19weeks .

3 bulan lepas tergugur 16 may 2020 last period sekarang 16 june 2020 dapat tahu tidak period Satu bulan

Ikut klinik jugak puan. Kalau dia kata macam tu, boleh je. Janji tak lebih smpai 30w ke atas.

ikut klinik. tempat saya 18-24w. during 20w dh buat detail scan

sy buat 21 weeks smua jelas n nampk

detail scan tk blh lebib 24week .

sy buat masa 22 weeks..

Sy buat Masa 24weeks