flu on off

Hai mommies ..nk tanye boleh ke mkn ubt selsema..sy preggy 17 weeks.. Selsema kjap baik kjp selsema blik.. Smpai skit kple ..

2 Balas

g klinik sis...dia akn bg ubat selsema yg sesuai ntuk ibu preggy tp doc tu akn ckp mkn bila btol2 perlu shaja yg selsema btol2 truk...

5y ago

Maaf mncelah,boleh mkan ubat yg doc bgi kan sis? sbb dlu sya prnah gi klnik msa mngndung 6 bulan doc ada bgi ubat slsma,and skrng sya msih ada ubat tu,still bleh mkan kn? Sbb slsema sya smkin mngada2.. maaf sbb sya cri post2 lama ni,nk kpastian..

Kena consult doc, sis.. doc akn bg ubat selsema yg sesuai..