uabt selsema untuk bayi bawah 9 bulan

Hai mommies, selamat ke xubat selsema untuk bayi bawah 9 bulan. Sbb dokter luar ada kasi ubat selsema & sya ada jumpa dokter poli.dorg ckp dorg biarkn flu tu hilang sendiri tnpa ubt.. Ubt yg dorg kasi cuma Febril Syrup (paracetamol). Tp dokter luar ada bg ubt flu. Sya risau nk bg ubt flu kat bby sbb dokter poli ckp jgn kasi ubt selagi blom cecah 2thn.

1 Balas

Setau sy mmg xde...kalau flu sllu doc bg ubat titis dkt hidung tu je