Stress!

Hai mommies.. Nak ty lh, prnh x mommies ² kt group ni stress ngan anak sampai menangis. Sy pregnant 23w4d, lately ni anak dara sy yg berumur 3thn lebih selalu buat perangai, menangis, merintah, tantrum ada je yg x kena pd dia buatkan sy stress sgt sampai sy menagis. Normal ke x ye mommies??

2 Balas

Ada 1 time bila ank buat prangai mcm ni smpai thp kita stress n takut mnyakitkan dia...lebih baik tggl kn ank menangis je kat lua...kita msuk blik tenangkan dri skjp😊