Mudah stress

Hi mommies, sy skg 7w4d, tahap stress sy ni x boleh nk bawa bincang, cepat sgt nk marah, persekitaran bising sikit situlah mula nak badmood, apa lagi klu dgr budak menangis, rasa membuak2 marah, tp kuatkan semangat ingat baby yg tgh membesar, semoga semua baik2 saja n dpt kawal emosi ni, ada mommies mcm situasi sy x skg ni🤥

1 Balas

saya masa first trimester dulu jadi juga, tak bole kawal emosi, dgn alahan teruk ,tapi lama2x boleh kawal sikit. kuatkan semangat awak, fikir positif ja okay. kita time pregnant emosi mmg tak stabil sgt.

2y ago

ya sis, tq semangatnya ya♥️