Stress jaga anak bln puasa

Sy just nak luah perasaan je. Sy stress jaga anak bln puasa ni. Ank nk masuk 2 tahun, makin melasak, x nk mkn, tantrum. Sy x cukup tidur. Suami pulak klu sy buat salah suka tekan2 sy. Sy penat mental ni. I just need your motivation words mommies.

1 Balas

awak byk bersabar naa. mmg umur mcm ni fasa dia mcm tuh. just enjoy je. kalau awak tak okay time handle anak, awak tenangkan diri awak dulu. time anak tidur, awak tidur. rumah sepah ke apa biarkan, rest je. bab husband maybe awak patut slowtalk dgn dia, kalau still sama, ignore je la. fikir diri sendiri, kalau tak okay, minta izin balik rumah parent ka kejap.

1mo ago

Agree sgt2 one nore thing ngadu dan nangis sumenya dekat tuhan insya allah lega