tanda pregnant

Hai mommies. Nak tnya,normal tak kalau pregnant 5 weeks,tp xda rasa alahan,morning sickness? Ada rasa cramp2 je mcm sengugut tu.. 1st pregnancy ni..

61 Balas

Saya pom rase skit cam senggugut je.. Maybe msih awl kot.. Bru nak masuk 5w 😀

normal,,sbb i dulu da masuk bulan ke 2 demam 3 hari then morning sickness smpai nk masuk 2 trimester

5y ago

Oo ok sis.. Terima kasih tau respond 😊😊

Alahan mengandung tak semua org alami.. Jangan terpengaruh dengan drama... 😅...

normal..saya masuk 3 nak ke 4 bulan baru alah terok.. skang dah 28 weeks dah kuat dah..

dulu saya nak masuk trimester kedua baru datang alahan hehe lain lain kot ikut org juga

sama mcm sy kak..alhamdulillah buat masa sekrg tkde alahan.. yg penting ank sihat

sy pun xde alahan masa awal preg. .cuma mengantuk n malas x bole bawa bincang..😂

Bagi Sya normal sis.. sbb sya mula alahan pun lambat dkt nk 3 bulan bru mabuk teruk

Bergantung, ada yg dpt alahan, ada yg tiada. Mungkin 6wk ke atas baru start 😅

sy 7weeks xde alahan... kot blom ade alahan mgkin... dlu no 1 dn no 2 alahan...