tanda pregnant

Hai mommies. Nak tnya,normal tak kalau pregnant 5 weeks,tp xda rasa alahan,morning sickness? Ada rasa cramp2 je mcm sengugut tu.. 1st pregnancy ni..

61 Balas

sya skrng 6w pon x rsa apa lg cuma xleh prut kosong klo x masuk angin terok ..

Enjoy dlu sis sebelum dtg muntah2 tu.. tp bukan sume org akan rse mual2 tu..

Normal, sis. Awal2 mmg belum ade. Saya masuk 8 mggu baru ade rase loya2.

Sy pun alhamdulillah xde alahan dan morning sickness..sy da 7 weeks

Sama mcm saya alami sekarang 6weeks. Takde pula alahan,risau pun ade..

Huhu 5weeks.. Mmg xrase ape.. Sy 5 weeks bru tahu pregnant.. Hahaha

Ikut badan mommies.. Sy pun dari awal tak ada alahan. Syukur gitu..

Mcm sy alahan dtg lambt masuk 15 weeks bru start alahan ..

Normal sis... Sy dah 17w... Xda alahan ap2... alhamdulillah...

Saya start alahan masa 6w sampai 9w.. Hihih skrg dah 16w.

5y ago

Normal sis.. Ada yg lg lama alahan dia 😊