leher hitam dan gatal di dada

Hai mommies. Nak tnya dua benda nie 1. Normal ke masa mengandung leher hitam mcm berdaki tu? Geli pulak tgk. Ada cara tak nak hilangkan ? 2. Mommies ada pernah rasa gatal2 tak sekitar leher sampai ke dada ? Gatal naik ruam pun ada.. kalo pernah, mommies pakai apa ek ?

1 Balas

Yup mmg leher akan jadi gelap.. Sis boleh guna kalmy lotion ni utk kurangkan gatal gatal.. Sy pun sama jugak.. Kalmy dgn skeenz ni bukan baby je boleh guna, preggy women pun boleh guna jugak.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapsetskeenz

4y ago

Aah sis sy guna, sy jual 🤗