Gatal kulit ( di leher )

Salam . Nak tnya , awal pregnancy 13w ni , boleh lah kita sapu ubat cream di leher ? Sebab leher saya gatal² , dan ada kesan , tambah² leher pula makin hitam . Rantai leher dh lebih 2 bulan tak pakai , sebelum ni ok jer takda gatal² . Normal ker ? Boleh ker kita sapu cream .

Gatal kulit ( di leher )
2 Balas

mungkin alahan. Apa2 cream atau ubat semasa hamil ni, better dpt nasihat doktor. Tak berani nak jawab sbb lain orang lain ujian kehamilannya dan lain juga rawatannya.

Eh samaaa. Macam gatal naik ruam tu kat tengkuk. 13w jugak. Hahaha Nak garu tak berani, takot hitam.

2y ago

gatal sngt² sis . Tak boleh tak garu . Bila digaru dia putih , lepastu leher dh hitam² sikit dh . 😫