Gatal,tompok hitam

Masa hmil 4 bulan,,gatal kat leher,dada,paha,pastu jd tompok hitam,2bulan jugak alami pastu hilang gtal,skrg 8 bulan,dtang balik gatal,hitam2. Mmg cmni ke.

1 Balas

kalau pengalaman sy ni semua kait hormon juga rasanya...sbb masa preggy ank 1st penuh jerawat naik kat muka..no 3 pulak hbs celah2 n ketiak jd hitam..bulu ketiak pon meriah keluar...yg lps tu pulak elok bulu ketiak keluar pon xnk...tp lps bersalin semuanya back to normal