Overdue but no labour sign

Hai mommies. Nak tanya.. siapa kat sini yang ada pengalaman bersalin overdue tapi takde langsung tanda-tanda bersalin macam contraction, bloody show or turun air. Tau-tau kena serah diri kat wad untuk induce. Saya Selasa ni kena serah diri tapi sampai sekarang takde tanda nak bersalin lagi. Boleh share tak mommies end up bersalin normal atau czer lepas induce? Terima kasih

1 Balas

Macam saya masa anak sulung... Kena induce masuk ubat 2x, at last kena czer sebab jalan tak bukak... Tapi atas orang jugak... Ada yang induce, jalan bukak dapat bersalin normal...