due 21/4 harini tapi takda tanda or contraction

masih menunggu baby dalam perut . kadang confuse sakit kat bawah tu ada tapi tak kerap. kalau overdue 26/4 kena serah diri. doakan saya bersalin sebelum serah diri taknak paksa or induce hurm. ada yg sama mcm saya ??

4 Balas

sama saya due 26/4 , smpai skrg tadak rasa tanda2 lagi doc dh bagitau klau tadak tanda 26hb ni serah diri 😌 hm dlu anak first bersalin 38minggu sbb air ketuban kurang kena induce , yg scnd ni pun kena induce jgk . tapi ada jgk rasa skid bawah myucuk rasa tiapkali bby gerak kuat, kdg nkbangun dripda baring tu rasa skid jln kena pgg perut kt bawahlaa . ada jugak keluar lendir jernih mcm kputihan tu hm

saya due date sepatutnya 20/4..tp Smpai Harini pun belum bersalin lagi.. stress juga rasanya ni😔27hb kna serah diri Klau blum juga bersalin..

12mo ago

Harini kna induce sis sbb dah lebih tempoh dah..semoga dipermudahkan segala urusan saya bersalin nnti sis..🙏🙏

sama due dgn saya.. tp saya dh serah diri awal2 minta induce je.. 17hb 3.30 ptg induce, alhamdulillah 12.30pg masuk LR, 1.05pg baby keluar..

12mo ago

banyakkan berjalan lepas induce..

saya due 27/4 now kat kg rasa sakit kt bwh jugak nk ckp contraction tak kerap tapi pasti 😩 doakan saya semua 🥹