Penyusuan.

Hai mommies 🤗 nak tanya, saya ada baby berusia 3 bulan, contoh situasi saya, saya bagi susu pukul 12 tengah hari ( bagi 4oz) tapi tak sampai 2 jam baby minta susu lagi. normal ke macam tu? saya risau sebab hari tu doc ada cakap yang baby girl x perlu banyak susu berbanding baby boy. tapi baby saya klu x bagi, menangis terus.

1 Balas

baby kalau DF bg je mmg kena kerap menyusu sbb x start makan lagi unless 6 bulan dia da start makan mmg kurang susu