BABY 2 Bulan 17 hari

Hi, baby boy saya 2 bulan fully formula 4oz. Kadang waktu malam tidur jam 11-4@6 pagi, kira lebih drpd 2-3 jam gap untuk susu. Siang mesti tepat 2 jam 4oz susu. tapi bila malam kadang boleh gap sampai 5jam. Boleh ka biar atau kena kejut ?

1 Balas

Sama mcm bby sye. Siang kerap susu, mlm dia lena pnjng. Gap susu jadi lama. Saya biar je, dia akn jaga nk susu, tpi sya tmbh dia pnya oz. Kalau berat naik kira ok lah. Hehe