Share pengalaman bersalin baby ada nuchal cord? (tali pusat lilit leher 2x)

Hai mommies, nak tanya ni.. Anyone ada pengalaman bersalin normal/ceaser yg baby ada tali pusat lilit 1x atau 2x. Sy kelmarin buat scan 3d, gynae bgtau baby sy ada tali pusat lilit lehernya 2x. gynae set app next 2week utk pantau. n suruh sy be very alert dgn gerakan baby setiap hari.. btw baby sy dah 36w

Share pengalaman bersalin baby ada nuchal cord? (tali pusat lilit leher 2x)
15 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis dan baby . Aamiin