tali pusat terlilit dekat leher

sape ade pengalaman tali pusat terlilit dekat leher baby ? kene czer or bersalin normal ? #firstbaby

6 Balas

mcm baby saya jgk..terbelit 2x..last kena emergensi czer..36week..alhamdulillah baby kluar selamat..3kg berat dia..

2y ago

Dapat tahu terbelit time berapa week sis

Saya ada masalah yang sama. Sekarang dah 36 week. Akak bersalin normal ke czer??

2y ago

Sis bsalin normal ke mcm mna 😘

perlu czer puan.. semoga dipermudahkan sepnjng kehamilan dn persalinan

sy em czer.. mase ketuban pecah terbelit, jln dah bukak 6cm.. 😢

Perlu czer! Cepat. Bahaya tu

czer..sme sye..