LMP & Scan Doktor berbeza

Hai mommies. Nak tanya, kalau ikutkan LMP, baby dalam kandungan 8weeks kemudian bila doktor scan lambat 1 minggu lebih, usia baby dalam kandungan 6weeks 5 days. Normal ke camtu ? Boleh suggest apa, apa yang bagus untuk tumbesaran baby ? Saya risau dea tak dapat cukup zat dari apa yang saya makan ?

1 Balas

Biasa tu beza kiraan week. Masa buka buku nurse kira sy 12w. Bila scan bru 9w 😅. Sy beza 3mggu lmp n scan doc. Due sy 23hb 10..baby kluar 21hb 10. Dont worry k mommy 😊🌼

4y ago

salam, sis period regular kah sis?