Perkembangan bayi

Hai momies semua, blh share x pengalaman bila scan bayi , usia kandungan dan LMP tak sama.. Aritu waktu kandungan 19w 5d, doktor scan baby kecik seminggu lebih dr usia kandungan based on LMP, next rescan pn sama doktor ckp baby kecik seminggu jgk dalam masa sama doktor detect kepala baby kecik. This week 23w 5d doktor suru rescan lagi, andai btl kepala baby kecik doktor kata akan suru rujuk ke hospital pakar. Serius takut dan risau sgt memandangkan ini 1st baby.. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

3 Balas

Nanti awk try la tny doktor pakar. Ada ke cara bagi kepala baby normal. Semoga dipermudahkan urusan.

Doa yg baik2 ye. In shaa Allah semuanya okay. Banyakkan minum susu. Makan makanan yg sihat.

doa baik3