HB Low 9.9 , mohon bantuan mommies2 cara lain yang berkesan 😭

hai mommies . . nak tanya HB Low mommies2 buat macam mana ya ? saya makan zincofer terus pitam muntah2 lah . . ada cara lain tak nak naik kan HB 😭

16 Balas

Saya punya hb mula turun pada kandungan 4 bulan, dari obimin switch supplement to iberet as per adviced by misi. Cuma kk tak provide so kena beli sendiri. Take iberet upon waking up every morning time perut kosong dengan air putih. And start consume lactation jelly by nufiya upon evening everyday. Until now hb maintain 13 keatas alhamdulillah and baby pun active sangat bergerak dalam perut. You can do it. Jaga diri selalu ya sis. ☺️

2y ago

Saya beli dari shopee je ☺️