Selesai puasa pertama

Hai mommies nak tanya.. hari ni hari pertama puasa dan Alhamdullilah berjaya puasa sampai berbuka. Saya baru 13w tapi tiada alahan yang teruk pon jadi tak de sebab untuk tak berpuasa. Badan pon Alhamdullilah takde rasa letih/haus atau mengigil. Cuma saya nak tanya normal ke lepas je berbuka rasa sebu perut dan jantung laju. Sy ada gdm memang kawal makan dan cuma minum air masak saja. Tapi lepas je masuk air dan makan tiba2 perut macam sebu dan jantung laju. Ke tu cuma sebab masuk angin. Ada effect tak kat baby.. risau pulak.

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni .dan tidak pnh mengalaminya... maybe baru first time berpuasa kut semasa pregnant....jd bdn amik ms tuk adapt .mg dpmudahkan segalanya amiin