Sebu malam hari

Salam mommies. Saya 8 weeks preg, saya takde alahan. Cuma breast je sakit. Jadi saya makan n buat keje macam biasa. Tapi tiap malam je sebu perut. Kadang masa tidur pon rasa tak selesa. Normal ke ye?

2 Balas

Sama lah kita sis. Tiap malam sapu minyak tp tak boleh sapu kt perut🥲 cuma skrg ni saya guna minyak jungle girl yg tengah viral kt tiktok tu, Alhamdulillah berkesan. Sapu sikit2 je kat perut, batang hidung, tengkuk semua tu. Mmg tak boleh buat apa kalau preggy ni. Setiap masa rasa sebu mcm tak pernah makan.

normal