baby denam

baby 3 bulan demam, lepas inject 3 bulan, nak buat ape ye? belum dapat makan obat kan? cane nak redakan panasnya ya? mandi macam biasa ya?

4 Balas

Klu utk demam, ada ubat yg boleh baby mkn sis. Kena dtg balik klinik bgtau demam lpas jarum tu. Yg xde ubat klu mcm selesema mcm tu. Kdg ada klinik yg dorang bgi ubat demam sedia tp ada juga yg x. Cara lain pkaikn bju yg jaring2/x pns. Rajin mandikn baby. Always monitor suhu baby ya

Before vaksin bagi ubat demam. Insha Allah baby tak demam. Bagi ubat demam jenama Kidz PCM. Khas untuk baru lepas cucuk. Ubat ni sesuai untuk sakit kaki tangan dan mulut jgk.

mndikn dgn air suam, pkaikn coolfever utk bby kt blkg bdn