Mata Panda

Hai mommies, mommies buat apa ye utk hilangkan hitam kat bawah mata ni? Sejak tidur tak cukup ni, makin panda pula mata ni. 🐼

4 Balas

kalau panda sebab tak cukup tidur, boleh cuba tuam sejuk tiap pagi bangun tidur. mata kita penat jadi kena legakan otot keliling mata tu.

4mo ago

pagi2 bangun tdo

Tak boleh nak elak. Tidur secukupnya lah jika nak hilang kan bawah mata. Nak cover mata panda, guna lah concealer yg sesuai

Kalau skincare routine awak dah ada eye serum, teruskan. Kalau takde boleh tambah dalam routine awak.

tuam sejuk kt bawah mata