Baby berjaga malam

Salam mommies. Ada tak dalam ni yang baby dia xnak tido malam. Siang dia tido bila tiba je malam dia berjaga. Merengek, xnak tido. Mummy da pening, setiap malam jadi panda. Ada tips tak

1 Balas

siang kne byk kn bonding time dgn baby. jgn bagi dia tidur lebih dri pkul 4 ptg. mlm tido dlm keadaan gelap. ade lampu samar je utk tukar pampers and susu kan.

1y ago

siang da kacau dia xbg tido tapi mata tu berat sgt nak bukak, bukak mata je nangis mintak susu. dia xkan bukak mata saja2. pastu mlm plk mmg bukak lampu, risau xnmpak, sebab baby kerap muak.