Kerap mengantuk

Hi mommies, normal ke di second trimester kerap nk tidur je 🥹 Mata pun dah mcm panda. Malam dh tidur awal, siang mengantuk lagi #firstmom #firstbaby

4 Balas

Ye sis, saya pun sma, kalau tak tidur jdi sakit kepala. hehe. Pagi bangun subuh tu, lps brkfst saya tido, bngun2 vacum rumah dalam pkl 11 pgi sya tido pulak, tngh hri hsbnd bwk balik makan dalam 12.30 pkl 2 lps zohor saya lena pulak, smpai laa, lepas asar. Malam dalam 11 dah tido. Tapi skrg sya prasan berjangkit dgn hsbnd pulak, asal letak kepala dia mmg tido, sblum ni dia jrg nk tido siang, kalau blik rehat makan tu, lps makan tu kan, jgn ckp lena smpai la sblum nk prgi kerja tu. hehee. Pembawakan rasanyaa

Sama la saya pun masuk 2nd tri mmg bertambah kuat tido berbanding 1st tri. Nk kata penat tkde la buat kje berat sgt pun. Saya anggap badan saya buat persediaan tdo puas2 sbb nnt dh bersalin x cukup tdo pulak, jd enjoy je laa selagi bole tdo, kita tdo 🤣🤣

Normal.. sy pun second trimester skrg pantang cuti, melepet tido aje.. tapi ok je sebenar nya, kita yg first pregnancy ni kena byk bedrest..

saya 2nd trimester ni pun tidur je memanjang macam tak cukup tidur 🫣