Kiraan baby

Hai mommies, mcm mana sy nak kiraan baby sy? kan start kira dari 9am, tapi baby selalu tidur, kejut2 taknak bangun, dah makan, dah minum, dah makan manis2 pun taknak bangun2, ada la kick tapi tak cukup sampai 10 kiraan sebelum 4pm, baby aktif sebelah petang sampai la malam nak ke subuh tu waktu baby sy aktif huhu🥲😅

4 Balas

Kenapa lah tak buat kiraan dari 9pm-9am kannn.. Confirm2 lebih 20kali. Baby memang aktif sangat2 waktu malam. Pagi ke petang tu kalau kalau baby saya tak bergerak, saya akan buka zikir n letak kat perut . Alhamdulillah dia respond walaupun 1 kali😁

Kiraan kick dari 9am-9pm sis,kalau tak cukup 10 lepas pukul 9 dalam pukul 10 mcmtu bru kene risau,sbb saya dulu ank no 2 pn siang dia tido ptg bru dia start aktif

6mo ago

Bleh refer hosp trus kalau dia kurang gerak dari yang biasa

knp awk kira smpai 4pm saja? bkn patut smpai 9pm ke

6mo ago

saya tak pasti la misi sy tu.. skrg ni sy dah overthinking sejak petang tadi.. kalau ikut 12 jam, alhamdulillah dah lebih 10.. next appt sy refer balik misi la

mommy kerja ke

6mo ago

saya suri rumah