28 minggu. Baby kick

Hai mommies, saya dah start kira baby kick.. normal tak baby kurang gerak/aktif kalau siang tapi baby saya sangat aktif kalau start jam 10 malam ke atas pula.. kiraan perlu ambil 9 pagi smpai 9 malam la pula. #firstbaby

1 Balas

waktu pagi / siang bdn kita tgh work mode so mmg kebiasaannya kita tak perasan bby gerak. so setiap jam, pls allocate 5-10minit fokus pd gerak bby sahaja. cara dia relax, minum air sejuk dan tekan2 sikit abdomen. confirm ada respon.

4mo ago

Thank you for the tips mommyy