Pregnant ke tak?

Hai mommies, lately nie saya selalu sakit belakang, sakit pinggang, selalu krem, cepat letih dan cepat mengantuk. Asyik nak tido je. Jadi, saya cek upt semalam tak ada line naik. Subuh tadi saya cek lagi sebab instinct saya kuat mengatakan saya pregnant. Mula2 tue tak nampak naik satu line, saya tengok lagi lepas 10 minit naik satu line. Tp line dia blur sangat2. Sebab lagi 4 hari saya period, tapi saya akan cek lagi lepas 2 hari. Doakan rezeki saya mommies, saya memang nak tambah anak lagi tahun nie 🤲😍

Pregnant ke tak?
1 Balas

Cuba test 1-2 mggu lg.. Kalau p klinik pun doc akn sarankn benda yg sama.

3y ago

Alhamdulillah, saya dh pregnant 4 bln lbh. Rezeki bersalin lagi tahun nie 🥰