Susu formula sesuai untuk baby kembung perut dan muak susu

Hai mommies boleh suggest susu fm yg sesuau untuk baby yg sering kembung perut dan muak susu tak.. X tau nk bagi susu apadah.. Semua x sesuai.. Sy dh try frisolac comfort,ok x muak susu perut pun ok.. Tp kerap berak pula plus cair.. Sblum tu bg anmum suka muak susu.. S26 sembelit.. Anak sy 3 bulan.. Buntu dh x tahu nk bg susufm apa dh.. ?? mommies boleh suggest x susu yg sesuai untuk x bg muak susu dam perut kembung.. Tq

5 Balas

baby dah setahun tapi still kembung perut lagi selalu nangis tiap malam. dia minum susu pn xpernah sendawa. perlu tukar susu ke? susu apa yg sesuai ya?